عضویت   لغو عضویت
افراد آنلاین : 1
امروز : 1
دیروز : 4
بازدید کل : 4613
بهترين راه براي تيز كردن چاقو هاي منزل



چاقوي آشپزخانه با كيفيت بالا نياز هر محيط كه در آن روند پخت و پز است يك نياز اساسي است  با احترام رفتار و توجه است نه تنها به طعم و مزه غذا، بلكه به زيبايي شناسي از خدمت به آن مي باشد.
 چاقو ي تيز و بسيار سبك وزن و با كيفيت عالي مي توانيد يك برنامه آشپزخانه روزمره دنيوي را به يك تجربه هيجان انگيز از هنر آشپزي را متحول كند. با تمام در دسترس بودن كالا در فروشگاه هاي فيزيكي و آنلاين  آسان ترين كاراين است كه  به خريد يك كارد آشپزخانه است. با وجود اين، از اهميت زيادي برخوردار به خريد يك ابزار است كه داراي يك دسته ارگونوميك و طراحي شيك است. چاقو كاملا متعادل است كه قادر به حفظ وضوح آن براي سال هاي بسياري خواهد بود.

چگونه  در منزل به تيز كردن
چاقو بپردازيم:

با خريد يك
سنگ چاقو تيز كن و يا الماس سنگ مي توانيم در منزل چاقو خود را تيز كنيم . تصميم بگيريد كه  فقط در يك زاويه به تيز كردن چاقو خود را  مبادرت نماييد. يعني آن را مي تواند زاويه هاي فعلي و يا
17 درجه سانتي - زاويه °  20 انجام دهيد.
در اين راهنما ما نحوه تيز كردن چاقو را با استفاده از چاقو تيز كن را آموزش مي دهيم همچنين نحوه استفاده از آن براي هماهنگي باحركات  دست را مي بينيم.

1-
با استفاده از يك سنگ چاقو تيز كن و يا يك الماس سنگ:

انتخاب يك زاويه  براي  تيز كردن چاقو خود بايد تعيين كنيم. اگر شما مي دانيد چه زاويه چاقو خود را در تيز، شما احتمالا مايل به آن را تيز در اين زاويه است. همانطور كه مي دانيد تيز كردن چاقو با استفاده از سنگ چاقو تيز كن در زاويه هاي مختلف باعث مي شود زمان بيشتري صرف شود تا چاقويتان تيز شود .
 همچنين شما مي توانيد از توليد كننده  و يا فروشگاهي كه آن را خريداري كرده ايد زاويه مناسب براي تيز كردن چاقو را سوال بپرسيد. 
در كل زاويه كم عمق را هرگز انتخاب نكنيد. چون خيلي واضح نيست .30-10 درجه زاوياي كم عمقي هستند. زاويه تندتر با دوام تر هستند، بنابراين 17 درجه - 20 درجه سانتي سازش خوب بين اين دو است.

Image titled Sharpen a Knife Step 1



2-
روان  كردن سنگ چاقو تيز كن خود  با مقدار كمي از روغن هاي معدني:

همانطور كه ميدانيد براي جلوگيري از گرفتگي مناف سنگ چاقو تيز كن بايد هر چند وقت يكبار آن را با روغن هاي معدني  روغنكاري و تميز كنيم . اين كار باعث ميشود كه تيز كردن تيغه چاقو راحتتر مي شود.
  با دستورالعمل كارخانه سازنده براي سنگ خود را در مورد روانكاري را بررسي كنيد. سنگ تيز كردن رايج ترين سنگ كربوراندوم هستند، و طراحي شده اند مورد استفاده قرار گيرد مرطوب يا خشك، اما زماني كه روغن زده بين مي روند. با اين حال، برخي از سنگ كه به طور خاص براي نفت طراحي شده است، و به طور كلي به عنوان "سنگ نفت" برچسب وجود دارد.

3-استفاده از يك راهنماي زاويه :
راهنماي سنگ چاقو تيز كن يك ابزار كوچك است كه در زير چاقو به منظور حفظ يك زاويه ثابت زماني كه خراش دادن چاقو در سراسر سطح سنگ قرار داده شده است. در غير اين صورت، شما بايد براي كنترل زاويه با دست، كه سخت است و نياز به درك خوبي شكل گرفته از زاويه است.
يكي از مشكل ترين جنبه هاي تيز چاقو است زاويه راست است. به اين فرايند كمي ساده تر، سعي كنيد از رنگ آميزي نوك هر دو طرف تيغه هاي خود را با يك قلم شارپي. سپس در طول تيز كردن، بازرسي كه آيا نشانگر اين است كه در طول فرآيند حذف مي شود.
Image titled Sharpen a Knife Step 3

4-شروع كردن در سمت درشت سنگ چاقو تيز كن:
وقتي براي اولين بار از اين محصول استفاده مي كنيد بايد از سمت درشت و ضخيم سنگ چاقو تيز كني براي تيز كردن وسايل خود اعم از چاقو و ساطور استفاده كنيد.

5-افزايش عمر سنگ چاقو تيزكن:

براي يك
لبه متقارن، تيز كردن چاقو با كشيدن آن در سراسر سنگ در جهت مخالف شما آن را حركت به قطعه يك لايه نازك كردن سنگ. اين اجازه مي دهد تا با مته سوراخ كردن براي تشكيل و افزايش عمر سنگ است.

Image result for Whetstone
در آخر :هيچ چيز خسته كننده تر در آشپزخانه از يك چاقو كسل كننده وجود ندارد. نه تنها آن را به كار آمادگي سخت و طاقت فرسا و محصول نهايي خود را كمتر جذاب، آن را نيز كاملا خطرناك باشد. تيغه  كند و كسل كننده نياز به فشار بيشتري به برش را به مواد غذايي، و به راحتي مي توانيد لغزش كردن يك پوست پياز سخت و به انگشت خود را.
پيشنهاد ما به شما عزيزان اين است كه وقت شما طلا است و با گرفتن سنگ چاقو تيز كن يا هر محصول ديگري از آرامش و سرعت كار خود لذت ببريد.
قیمت : 0 تومان